• Duurzaam
  • Snel
  • Persoonlijk
  • Eerlijk

Medicijnbezorging voor apotheken

Slimme en betrouwbare medicijnbezorging: belangrijk voor elke apotheek. Tegelijkertijd kost het veel tijd, aandacht en geld om deze service te organiseren. Daarom bieden wij een duurzaam, efficiënt en snel alternatief: medicijnbezorging door onze groene fietskoeriers.

5 voordelen van medicijnbezorging door Groenbezorgen

Laat medicijnbezorging over aan Groenbezorgen en ervaar de volgende voordelen:

  1. Duurzaam: wij bezorgen op de fiets. Daardoor voorkom je als apotheek meerdere autostops en draag je bij aan een groenere leefomgeving.
  2. Snel: wij gebruiken geavanceerde software voor het bepalen van de meest efficiënte bezorgroutes en onze fietskoeriers bewegen zich makkelijk door het verkeer. Daardoor ontvangen klanten hun medicijnen zo snel mogelijk.
  3. Flexibel: van tijdelijke ondersteuning tot het overnemen van het complete bezorgproces, er zijn meerdere opties mogelijk. En verandert er op de dag zelf iets in aantallen of bezorgmoment? Wij zijn goed bereikbaar en schakelen snel.
  4. Kostenbesparend: de brandstofkosten zijn lager en apotheekmedewerkers worden compleet ontzorgd, waardoor zij tijd overhouden voor andere werkzaamheden.
  5. Klantvriendelijk: klanten krijgen hun medicijnen persoonlijk overhandigd door een fitte fietskoerier, die met een glimlach aan de voordeur staat. Dit zorgt voor meer tevredenheid en een positief imago van de apotheek.

Als apotheek profiteren van efficiënte bezorging, minder kosten, meer tevreden klanten en een groenere leefomgeving? Neem contact met ons op!

Zij gaan voor Groenbezorgen

Ontzorging eigen medewerkers

"Groenbezorgen verkleint de werkdruk en zorgt voor meer werkplezier bij onze eigen medewerkers. In een apotheek weet je 's ochtends nooit wat de dag gaat brengen. Zowel bij onverwachte drukte als in het geval van zieke collega's kunnen we Thijs & Ruud bellen, en komt er een logistieke oplossing. Verder is het gewoon een hele betrouwbare en flexibele organisatie. Hun fietskoeriers bezorgen onze medicijnen veel efficiënter dan wij met de auto. En een stuk duurzamer, natuurlijk!"

Arnoud Löwik
Apotheker en mede-eigenaar
Apotheek Medipark Uden, Galerij Apotheek Uden & Apotheek Volkel