Over Groenbezorgen | Groenbezorgen

Groen
bezorgen

Duurzame logistieke oplossingen

  • Lokaal
  • Duurzaam
  • Snel & flexibel
  • Persoonlijk
  • Gratis pick-up

Over ons

Groenbezorgen is ontstaan vanuit een passie voor fietsen. Bij ons hebben we als doel om de vervoersstromen binnen Uden, Veghel en omstreken duurzamer te maken door middel van de fiets. Groenbezorgen wil bedrijven ontzorgen van hun pakket- en postzaken en staat voor duurzaamheid, persoonlijk contact en flexibiliteit! Met waterdichte rugzakken en vrachtfietsen verzorgen wij dagelijkse, terugkerende ritten, maar ook incidenteel vervoer. Als u haast heeft rijden we met spoed en als u heel veel haast heeft met superspoed. De fiets brengt ons snel en duurzaam van A naar B.

Groenbezorgen VS. duurzaam & sociaal ondernemen

Bij Groenbezorgen hebben we de afgelopen jaren grote stappen gemaakt om meer te kunnen vervoeren op de fiets. Dagelijks nog verbazen we klanten en publiek. Op deze manier kunnen we de autostops in Uden, Veghel en omstreken ieder jaar meer verminderen.

Bij Groenbezorgen verzorgen we al uw post- en pakketzaken met de grootst mogelijke zorg: van brengen en halen, tot het scannen / frankeren en het bezorgen. Voor post en pakketten buiten Uden, Veghel en omstreken werken wij samen met sociale partners. Alle processen zijn bij deze partners zo ingericht dat ze onder goede begeleiding kunnen worden uitgevoerd door werknemers met een arbeidsbeperking, zonder daarbij in te boeten aan kwaliteit. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw post- en pakketzaken en nemen we samen de afstand tot de arbeidsmarkt bij de werknemers in Nederland weg.

Onze opdrachtgevers

Reeds veel bedrijven en organisaties uit de regio Uden hebben gekozen voor de diensten van Groenbezorgen. Op de pagina Opdrachtgevers tonen we een greep uit ons klantenbestand.

Waarom Groenbezorgen?

Lokaal

Laten we samen met de lokale ondernemers Uden, Veghel en omstreken mooier maken door Groenbezorgen.

Duurzaam

Transport per fiets is duurzaam: geen CO2-uitstoot en geen geluidsoverlast. Door zendingen slim te combineren vervangt één fietskoerier vaak meerdere bestelbussen.

Snel & flexibel

Uden, Veghel en omstreken is ons gebied. Parkeerproblemen of files? Die kennen we niet. Bovendien: op de fiets rijd je altijd de meest directe route. Onze fietskoeriers zijn geen waaghalzen maar wel doordouwers.

Persoonlijke service

Wij leveren een totaalpakket zodat u één aanspreekpunt heeft voor al uw pakket en postzaken.

Gratis pick-up

Wij komen uw pakketten gratis bij u ophalen waardoor u zelf niet meer naar het postkantoor hoeft te gaan. Ideaal toch!

Interesse? Neem contact op!

Heeft u interesse in een van onze services? Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen uw bericht zo snel mogelijk in behandeling.