• Duurzaam
  • Snel
  • Persoonlijk
  • Eerlijk

Aangenaam! Ruud en
Thijs van Groenbezorgen

Aangenaam! Ruud en Thijs van Groenbezorgen

Op de fiets voel je je vrij. Je ontdekt nieuwe plekken, maakt je hoofd leeg en komt opgeladen weer thuis. Dat gevoel ontdekten wij rond 2016. En van daaruit is in 2018 Groenbezorgen ontstaan. Ruud startte parttime met één fiets vanuit de schuur. Al snel sloot Thijs zich bij hem aan. Inmiddels hebben we een bloeiend bedrijf met drie eigen locaties in Uden, Veghel en Oss.

Altijd bergopwaarts

Fietsen betekent voor ons ook diepe dalen overwinnen. Klimmen, groeien en bergopwaarts gaan. Je dromen najagen en je doelen bereiken. Vooral doen waar je blij van wordt. Groenbezorgen, dus. Vanuit onze eigen liefde voor fietsen de omgeving elke dag een beetje groener maken. Waarbij kwaliteit leveren altijd voorop staat. Mooi toch?

Altijd bergopwaarts
Altijd bergopwaarts
Het groene peloton

Het groene peloton

Groenbezorgen zijn wij zeker niet alleen. Ons groene peloton klimt elke dag in de pedalen voor onze klanten. Door weer en wind, over straten die bedekt zijn met sneeuw of zinderen van de hitte. 47 mannen en vrouwen, tussen de 16 en 68 jaar. Want fietsen is voor iedereen! En samen komen we overal. Ook voor jou!

Ruud en Thijs Alofs - Groenbezorgen

Meer weten over het ontstaan van Groenbezorgen?
Beluister deze podcast van ‘t Handelshuys.

Het groene peloton
Team

Maak kennis met ons peloton

Vorige Volgende
Grad
Jako
Jan
Joop
Joris
Lars
Max
Michel
Nadieh
Naomi
Nico
Rik
Ruud
Ryan
Teun
Thijs
Tom
Ton
Wendela
Jij?
Cas
Cas
Fenne
Gerard
Jeroen
Joost
Kieran
Kyra
Lars
Luuk
Noa
Onne
Renske
Ryan
Sam
Sam
Simon
Sjors
Stijn
Stijn
Suus
Thijmen
Tijn
Yrsa
Zeb
Jij?
Jij?
Jij?
Klanten

Zij gingen je voor

Deze bedrijven dragen hun steentje bij aan onze missie: minder auto’s binnen de bebouwde kom, voor een schoner milieu en prettiger straatbeeld. Staat jouw logo binnenkort op deze plek?

Ik wil ook bijdragen