Ontvang jouw gratis proefzending

Ben je nog géén klant van Groenbezorgen? Maar wél ondernemer of medewerker van een bedrijf in regio Uden, Veghel of Oss? Dan geven we jou graag een duwtje in de groene richting, met één gratis proefzending via Groenbezorgen. Vul het formulier hieronder in en ontvang een gratis recyclebare verzenddoos of -zak plus een verzendlabel voor één zending binnen Nederland. Na aanmelding ontvang je direct alle uitleg in je mailbox.

Ja, ik wil één gratis proefzending!

Door dit formulier te verzenden ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens gebruiken voor het organiseren van één gratis proefzending via Groenbezorgen. Daarnaast mogen we eenmalig telefonisch contact met je opnemen om jouw ervaring met Groenbezorgen te evalueren.

Ruud Alofs

De voordelen van Groenbezorgen

  • Snelle bezorging: lokaal, in heel Nederland en wereldwijd.
  • Concurrerende tarieven: op basis van formaat en hoeveelheid.
  • Tijdwinst: wij halen pakketten gratis op en frankeren en sorteren jouw zending.
  • Persoonlijk contact: snel een reactie, geen wachtrij.
  • Tevreden klanten: een positievere beleving van jouw merk.
Zij gaan voor Groenbezorgen

"Snel, flexibel en betrouwbaar."

"Snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijk voor ons. Groenbezorgen biedt het alle drie. Soms zijn we door drukte aan de late kant met het klaarleggen van de post. Dan wacht de fietskoerier van Groenbezorgen tot alles compleet is. Moet er last minute iets worden verzonden? Of komt een ander tijdstip om de post af te halen beter uit? Dan denkt het team van Groenbezorgen met ons mee. Samen vinden we altijd een oplossing, en dat is fijn!"

Rianne Habets
Facilitair Coördinator Swiss Sense in Uden