• Duurzaam
  • Snel
  • Persoonlijk
  • Eerlijk

Groenbezorgen:
fietskoeriers in Oss

De fietskoeriers van Groenbezorgen bezorgen pakketten in en rond Oss. Via duurzaam transport voorkomen wij een groot aantal autostops, voor een prettigere leefomgeving. In en rond Oss bezorgen we op de fiets en op andere plekken in binnen- en buitenland zo duurzaam mogelijk, in samenwerking met onze partners.

Groenbezorgen is een zelfstandige organisatie die staat voor duurzaam transport, persoonlijk contact en flexibiliteit. Buiten Oss bezorgen wij in meer dan 60 steden in Nederland, via onze samenwerking met Cycloon.eu. Samen met Cycloon.eu realiseren we duurzame bezorging van pakketten door heel Nederland. Snel, groen en tegen concurrerende tarieven.

Je kunt bij Groenbezorgen terecht voor het duurzaam verzenden van briefpost, mailings, alle typen pakketten, boodschappen en medicijnen. Kies voor dagelijkse ritten of voor incidentele duurzame bezorging. Als het nodig is bezorgen onze fietskoeriers met spoed of superspoed in regio Oss. En één ding is zeker: alle zendingen gaan zo duurzaam mogelijk van a naar b.

Groenbezorgen Oss werkt samen met: