• Duurzaam
  • Snel
  • Persoonlijk
  • Eerlijk

Medicijnbezorging voor BrabantFarma

Groenbezorgen is al jaren trotse samenwerkingspartner van BrabantFarma: de apothekerszorggroep van Oss, Uden en Veghel. We bezorgen momenteel medicijnen voor 8 aangesloten apotheken en denken continu mee hoe we dat bezorgproces nóg efficiënter kunnen inrichten. Zo bundelen we onze krachten, en gaan we samen voor snelle levering, tevreden ontvangers en een groene leefomgeving.

5 voordelen van medicijnbezorging door Groenbezorgen

Apotheken van BrabantFarma ervaren de volgende voordelen bij bezorging door Groenbezorgen:

  1. Duurzaam: wij bezorgen op de fiets. Daardoor voorkom je als apotheek meerdere autostops en draag je bij aan een groenere leefomgeving.
  2. Snel: wij gebruiken geavanceerde software voor het bepalen van de meest efficiënte bezorgroutes en onze fietskoeriers bewegen zich makkelijk door het verkeer. Daardoor ontvangen klanten hun medicijnen zo snel mogelijk.
  3. Flexibel: van tijdelijke ondersteuning tot het overnemen van het complete bezorgproces, er zijn meerdere opties mogelijk. En verandert er op de dag zelf iets in aantallen of bezorgmoment? Wij zijn goed bereikbaar en schakelen snel.
  4. Kostenbesparend: de brandstofkosten zijn lager en apotheekmedewerkers worden compleet ontzorgd, waardoor zij tijd overhouden voor andere werkzaamheden.
  5. Klantvriendelijk: klanten krijgen hun medicijnen persoonlijk overhandigd door een fitte fietskoerier, die met een glimlach aan de voordeur staat. Dit zorgt voor een hogere klanttevredenheid en een positief imago van de apotheek.

Als apotheek van BrabantFarma profiteren van efficiënte bezorging, minder kosten, meer tevreden klanten en een groenere leefomgeving? Neem contact met ons op!

Zij gaan voor Groenbezorgen

Meer zekerheid in het bezorgproces

"Samenwerken met Groenbezorgen betekent veel meer rust in het planbare bezorgproces van onze apotheek. In eerste instantie maakten we ons zorgen over de prijs, maar de kosten per aflevering vallen uiteindelijk laag uit door de efficiënte routes van de fietskoeriers. En het voelt goed om de CO2-uitstoot in en rond Veghel te beperken, omdat we duizenden autoritjes voorkomen."

Marc Plasmans
Apotheker & eigenaar
Apotheek 't Zuid, Apotheek Veghel & Apotheek Heeswijk-Dinther