• Duurzaam
  • Snel
  • Persoonlijk
  • Eerlijk

Gratis ophaalservice in Uden, Veghel en Oss

Oké, er is altijd een DPD Pickup parcelshop in de buurt. Maar het versturen van jouw zendingen kan makkelijker, efficiënter en duurzamer! Zonder dat je zelf de deur uit hoeft, uitlaatgassen verspreidt of tijd verliest door drukte onderweg of bij het DPD Pickup parcelshop. Hoe? Door gebruik te maken van de gratis ophaalservice van Groenbezorgen, voor bedrijven in regio Uden, Veghel en Oss.

De voordelen van onze ophaalservice

  1. Makkelijk: het enige wat jij hoeft te doen is jouw zending online aanmelden. Doe dat voor 15.30, dan haalt een fietskoerier van Groenbezorgen je pakket nog dezelfde dag bij je op en wordt het de volgende dag bezorgd. Ook fijn: je ontvangt van ons per maand een verzamelfactuur. Veel makkelijker dan al die losse bonnetjes van DPD!
  2. Kostenbesparend: jij hoeft de deur niet meer uit, wij bieden concurrerende verzendtarieven en onze ophaalservice is zelfs helemaal gratis. Win-win!
  3. Flexibel: last minute-veranderingen in ophaaldag, ophaaltijdstip of het aantal pakketten? Wij schakelen snel, niet alleen op de fiets maar ook in onze planning.
  4. Betrouwbaar: via ons track&trace-systeem weet je precies waar je zending is. Toch een vraag? Tijdens kantooruren heb je snel contact met één van onze medewerkers.
  5. Duurzaam: door onze ophaalservice voorkom jij één of meer autostops in Uden, Veghel of Oss. Zo draag je bij aan een schoner milieu en een prettiger straatbeeld.

Waarom langer gebruik maken van een DPD Pickup parcelshop? Met de gratis ophaalservice van Groenbezorgen help je jezelf, je bedrijf én het milieu! Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden.